Tunturisuunnistus kisattu Kiilopäällä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tunturisuunnistus kisattu Kiilopäällä

Lapin Veikkojen suunnistusjaoston aktiivinen joukko järjesti 34. Suomen Tunturisuunnistuksen Kiilopäällä. Kisat onnistuivat erinomaisesti. Kilpailijat olivat todella tyytyväisiä ja antoivat hyvää palautetta kisoista. Kiitosta tuli maastosta, radoista ja järjestelyistä.

Näin ison tapahtuman järjestäminen vaatii niin järjestäjiltä kuin yhteistyökumppaneilta saumatonta yhteen pelaamista tapahtuman onnistumiseksi. Jaostomme aktiivit ja palkatut lisävoimat tekivät hyvää työtä. Voimme kaikki olla ylpeitä tapahtuman onnistumisesta. Erityinen kiitos Tunturikeskus Kiilopäälle ja sen henkilöstölle kaikesta tuesta tapahtuman aikana. Ilman tätä tukea tapahtuman järjestäminen olisi ollut paljon hankalampaa,

Tapahtuman osanottajamäärät olivat myös ilonaihe järjestäjille. Lauantaina maastoon lähti 865 suunnistajaa ja sunnuntaina 863 rastin etsijää. Näillä määrillä Lapin Veikkojen suunnistajat saavat tapahtuman tuotosta lisää käyttörahaa suunnistustoiminnan pyörittämiseen Sodankylässä.

Terveisin
Kilpailunjohtaja