Napapiiri-Jukola 2020

      Kommentit pois päältä artikkelissa Napapiiri-Jukola 2020
Suunnistusjaosto on joulukuun viimeisessä kokouksessaan päättänyt maksaa osanottomaksun kaikille Lapin Veikkojen joukkueille, jotka juoksevat seuran nimissä Napapiirin-Jukolassa. Sitovat ilmoittautumiset osallistumisesta tehtävä 26.1.2020 mennessä, jonka jälkeen ilmoitetaan joukkueita tarvittava määrä, halvin hintaporras päättyy 30.1.2020.

Mikäli tämän jälkeen ilmestyy uusia osanottajia, niin he maksavat itse erotuksen, minkä verran ilmoittautuminen on kalliimpi. Annika koordinoi Venla joukkueita, Juha Jukolaan osallistujia. Jokainen osallistuja maksaa Lapin Veikkojen jäsenmaksun.

Talven aikana pidetään yhteistreenejä, Pertti suunnittelee keväälle harjoituksia, Sodankylässä ja jos mahdollista, niin käydään vielä OH:n iltarasteilla tyyppimaastossa. Keväällä osallistutaan jaoston talkoisiin.

Jukolaan osallistujille suunnitellaan suunnistuspaidat, joihin kerätään sponsoreita, joilla myös katetaan osallistumiskuluja. Jaosto vuokraa kilpailupaikalta järjestäjien pystyttämiä puolijoukkuetelttoja 3 kpl ja yhden tuulisuojapaikan.