Featured post

Lapin AM-suunnistus ja maakuntaviesti Rovaniemellä

Kesän 2019 AM-suunnistus ja maakuntaviesti juostaan Rautiosaaressa elokuun 10.8.-11.8. Tarjolla on myös kuntosuunnistus lauantaina. Maasto ja kartat olivat käytössä SM-viesteissä ja sotilaiden SM-kisoissa viime syksynä. Karttoja voit tarkastella Gps-seurannasta.

Featured post

WinSplits Online-palvelu

Iltarastien nykyisellä tulospalveluohjelmalla voi lähettää tulokset suoraan WinSplits Online-palveluun. Palvelussa voi tarkastella väliaikoja monella eri tavalla ja verrata omia väliaikoja suhteessa muihin. Laverastien tulokset ja väliajat löydät täältä!

Featured post

Irma-kilpailukalenteri kuukausittain

Aatospaja eli Miika Korppi on koodaillut Irma-kalenterista kuukausittaisen version. Lisäksi kalenterissa näkyy viimeinen ilmoittautumispäivä (1.porras) punaisella kyseisen päivän kohdalla. Miikka on koodaillut kalenteriin ominaisuuden, josta kilpailun voi lisätä omaan kalenteriin… Read more »

Featured post

Iltarastien tulokset Rastilippu.fi-palvelussa

Laverastien tulokset löydät Rastilippu.fi-palvelusta. Mene sivuille ja valitse tulokset kuva1 ja kyseisen ajankohdan Laverastit. Tuloksissa uusimmat ovat ensimmäisenä. Tuloksia voi tarkastella radoittain kuva 2 . Suunnistajan väliajat saa näkyviin nimeä… Read more »

Featured post

Iltarastitilasto 2018

Kesän 2018 Laverasteilla kirjattiin yhteensä 1009 suoritusta, nousua viime vuoteen + 26. Toukokuun sprinttirasteille osallistui ilahduttavan paljon rastin etsijöitä ja keskimäärin iltarastikävijöitä oli 50 suunnistajaa/tapahtuma. Oheisesta linkistä löydät kauden iltarastitilaston…. Read more »

Reitinpiirtopalvelut

      Kommentit pois päältä artikkelissa Reitinpiirtopalvelut

Harrastesuunnistusvalikosta löydät reittihärvelin lisäksi muutaman reitinpiirtopalvelut omien reittien piirtämiseen tai muiden reittien katsomiseen.