Featured post

Kunnan yösuunnistusmestaruuskilpailut ja iltarastit

Keskiviikkona 26.9. yösuunnistetaan Sodankylän varuskunnan alueella. Normaalien iltarastien lisäksi suunnistetaan Sodankylän kunnan yösuunnistusmestaruuksista vanhaan malliin; kuntalaiset vastaan varuskunta. Kilpailuiden järjestäjänä toimivat Lapin Veikot suunnistusjaosto ja Sodankylän Varuskunnan Urheilijat. Lähtö ja… Read more »

Featured post

Yösuunnistukset syksy 2018

Lapin Veikkojen järjestämät yösuunnistukset starttaavat Askasta keskiviikkoiltana 12.9. Yösuunnistusten lähtö on auki 20:30-21:30. Ratamestari voi tilanteen mukaan myöhentää lähtöjä. Yösuunnistuksessa on tarjolla A-ja B-rata. 26.9. varuskunnassa suunnistetaan myös iltarastien lisäksi… Read more »

Featured post

Liikuntasetelit Laverasteilla

Uudessa Rastilippu-palvelussa ei voi vielä maksaa liikuntaseteleillä, vaan maksu on hoidettava tapahtumapaikalla. Rastilippu-palveluun on tulossa myöhemmin myös mahdollisuus käyttää liikuntaseteleitä maksuvälineinä.

Featured post

Maksuturva otettu käyttöön Laverasteilla

Lapin Veikkojen suunnistajien iltarasteilla on otettu käyttöön Maksuturva-palvelu  iltarastien maksujen maksamiseen Rastilippu.fi-palvelussa. Nyt voit ilmoittautua ja maksaa koko rastikauden tai kertamaksun käyttäen Maksuturva-palvelua. Maksaminen on yhtä helppoa kuin normaali verkkomaksaminen…. Read more »

Featured post

Kilpailulisenssi

Voimassa olevien suunnistuksen lajisääntöjen mukaan kaikkien niiden kilpailijoiden, jotka osallistuvat kansallisiin, kansainvälisiin tai SM-kilpailuihin tulee lunastaa kilpailulupa eli lisenssi. Lisenssikäytäntö muuttui kilpailukaudelle 2018. Nyt lisenssi lunastetaan Suomisport-palvelussa. Ohjeet löydät Suunnistusliiton… Read more »

Featured post

Miksi kannattaa käyttää Rastilippu-palvelua?

Mitä kuntorastien osallistuja eli tavallinen suunnistaja saa Rastilipusta? Ensimmäisessä vaiheessa (2018) Rastilipusta tulee käyttäjäystävällinen palvelu, josta suunnistajat löytävät helposti kuntorastitapahtumia. Suunnistajat voivat ilmoittautua kuntorasteille Rastilipun kautta ja maksaa ennakkoon osallistumisensa,… Read more »

Featured post

Rastilippu-palvelu

Lapin Veikkojen suunnistusjaosto on mukana Suomen Suunnistusliiton kuntorasteille suunnatussa uudessa palvelussa Rastilippu.fi Rastilippu-palvelusta löytyvät kuntorastitapahtumat ja sen kautta voi ilmoittautua kuntorasteille sekä maksaa osallistumisen. Palvelua käyttävien tapahtumien tulokset ovat nähtävillä… Read more »

Featured post

Kuntorastit kehittyvät ja kasvattavat suosiotaan

Alustavien arvioiden mukaan kuntorastien suosio jatkoi kasvuaan vuonna 2017. Vuonna 2016 tilastoitiin osallistujia yhteensä 413000. Vuoden 2017 lopulliset tilastot valmistuvat alkuvuonna 2018. Tilastoihin kerätään tiedot kuntorastitapahtumia järjestäviltä seuroilta vuoden loppuun… Read more »

Featured post

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata avattu

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata on avattu. MOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite – kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista. Sovelluksen… Read more »