Kategoria: Harraste

Kunnan yösuunnistusmestaruuskilpailut ja iltarastit

Keskiviikkona 26.9. yösuunnistetaan Sodankylän varuskunnan alueella. Normaalien iltarastien lisäksi suunnistetaan Sodankylän kunnan yösuunnistusmestaruuksista vanhaan malliin; kuntalaiset vastaan varuskunta. Kilpailuiden järjestäjänä toimivat Lapin Veikot suunnistusjaosto ja Sodankylän Varuskunnan Urheilijat. Lähtö ja… Read more »

Yösuunnistukset syksy 2018

Lapin Veikkojen järjestämät yösuunnistukset starttaavat Askasta keskiviikkoiltana 12.9. Yösuunnistusten lähtö on auki 20:30-21:30. Ratamestari voi tilanteen mukaan myöhentää lähtöjä. Yösuunnistuksessa on tarjolla A-ja B-rata. 26.9. varuskunnassa suunnistetaan myös iltarastien lisäksi… Read more »

Liikuntasetelit Laverasteilla

Uudessa Rastilippu-palvelussa ei voi vielä maksaa liikuntaseteleillä, vaan maksu on hoidettava tapahtumapaikalla. Rastilippu-palveluun on tulossa myöhemmin myös mahdollisuus käyttää liikuntaseteleitä maksuvälineinä.

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata avattu

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata on avattu. MOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite – kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista. Sovelluksen… Read more »