Category Archives: Uutiset

Jukola 2018

Jukolan ja Venlojen viesti juostaan Lahti-Hollolan maastoissa16.6.-17.6.2018. Veikoilla on Venloissa 2 joukkuetta ja Jukolassa 1. Joukkueiden suorituksia voit seurata seuraavilla numeroilla Jukolan nettisivuilla: Venlat 1 numero 227 Venlat 2 numero… Read more »

Maksuturva otettu käyttöön Laverasteilla

Lapin Veikkojen suunnistajien iltarasteilla on otettu käyttöön Maksuturva-palvelu  iltarastien maksujen maksamiseen Rastilippu.fi-palvelussa. Nyt voit ilmoittautua ja maksaa koko rastikauden tai kertamaksun käyttäen Maksuturva-palvelua. Maksaminen on yhtä helppoa kuin normaali verkkomaksaminen…. Read more »

Miksi kannattaa käyttää Rastilippu-palvelua?

Mitä kuntorastien osallistuja eli tavallinen suunnistaja saa Rastilipusta? Ensimmäisessä vaiheessa (2018) Rastilipusta tulee käyttäjäystävällinen palvelu, josta suunnistajat löytävät helposti kuntorastitapahtumia. Suunnistajat voivat ilmoittautua kuntorasteille Rastilipun kautta ja maksaa ennakkoon osallistumisensa,… Read more »

Rastilippu-palvelu

Lapin Veikkojen suunnistusjaosto on mukana Suomen Suunnistusliiton kuntorasteille suunnatussa uudessa palvelussa Rastilippu.fi Rastilippu-palvelusta löytyvät kuntorastitapahtumat ja sen kautta voi ilmoittautua kuntorasteille sekä maksaa osallistumisen. Palvelua käyttävien tapahtumien tulokset ovat nähtävillä… Read more »

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata avattu

Kommattivaaran MOBO-suunnistusrata on avattu. MOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite – kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista. Sovelluksen… Read more »

Reitinpiirtopalvelut

Harrastesuunnistusvalikosta löydät reittihärvelin lisäksi muutaman reitinpiirtopalvelut omien reittien piirtämiseen tai muiden reittien katsomiseen.