Author Archives: laverastit

WinSplits Online-palvelu

Iltarastien nykyisellä tulospalveluohjelmalla voi lähettää tulokset suoraan WinSplits Online-palveluun. Palvelussa voi tarkastella väliaikoja monella eri tavalla ja verrata omia väliaikoja suhteessa muihin. Laverastien tulokset ja väliajat löydät täältä!

Irma-kilpailukalenteri kuukausittain

Aatospaja eli Miika Korppi on koodaillut Irma-kalenterista kuukausittaisen version. Lisäksi kalenterissa näkyy viimeinen ilmoittautumispäivä (1.porras) punaisella kyseisen päivän kohdalla. Miikka on koodaillut kalenteriin ominaisuuden, josta kilpailun voi lisätä omaan kalenteriin… Read more »

Iltarastien tulokset Rastilippu.fi-palvelussa

Laverastien tulokset löydät Rastilippu.fi-palvelusta. Mene sivuille ja valitse tulokset kuva1 ja kyseisen ajankohdan Laverastit. Tuloksissa uusimmat ovat ensimmäisenä. Tuloksia voi tarkastella radoittain kuva 2 . Suunnistajan väliajat saa näkyviin nimeä… Read more »

ePassi

Kesän Laverasteilla otetaan käyttöön uusi maksuväline ePassi. Voit maksaa joko kerta- tai kausimaksun ePassin mobiilisovelluksella ja näyttää maksutapahtuman ratamestarille. Kausimaksua maksaessasi valitse muu maksu ja 60 €.

Iltarastitilasto 2018

Kesän 2018 Laverasteilla kirjattiin yhteensä 1009 suoritusta, nousua viime vuoteen + 26. Toukokuun sprinttirasteille osallistui ilahduttavan paljon rastin etsijöitä ja keskimäärin iltarastikävijöitä oli 50 suunnistajaa/tapahtuma. Oheisesta linkistä löydät kauden iltarastitilaston…. Read more »

Reitinpiirtopalvelut

Harrastesuunnistusvalikosta löydät reittihärvelin lisäksi muutaman reitinpiirtopalvelut omien reittien piirtämiseen tai muiden reittien katsomiseen.